Gyulai apartmanok: fakultatív programok

Gyula szállás
és gyulai apartman

A gyulai apartmanok
partnerei:
szállás - apartman.hu

Gyula város apartman Vendégeit a Gyula Taxi szállítja
06/66/444-333

Gyulavári Kastély
Corvin János Múzeum
Gyulai Várszínház

#1 Tourist Info: szállás Magyarországon

Panoráma fotó

Aprosok.NET
Sok Apró

Gyulai üdülési csekk és SZÉP kártya elfogadóhely

Apartman Gyula

****

A gyulai apartmanok
támogatja Önt
a döntésben

****

Gyula apartman

Free Page Rank Tool 

Látógatók száma:

 

Kikapcsolódás

Ezen a honlapon csak gyulai apartmanok - gyulai szállások - találhatók!

Nézze meg őket! Csak Önre várnak az apartmanok Gyulán

Itt biztosan rátalál az igazira!

Gyula szállásai közül több apartman üdülési csekk és Szép kártya elfogadóhely
Gyulai Apartmanok - Gyula

Itt van az a gyulai apartman is, ami csak Önre vár!

A gyulai apartmanokból több szórakozási, kirándulási lehetőség is kínálkozik. A szállás 10 km-es körzetében a vadászattól a gokartig minden megtalálható! Gyula gyalog is bejárható, de akár a kisvonattal is megtekinthetők a nevezetesebb helyek. A termálfürdő elöl indul, és oda is tér vissza a kirándulás végeztével.

Másik lehetőség, a Bringó-Hintó, mely a családok kedvence. A 4 személyes szerkezet félig bicikli, félig kocsi, félig hintó, pont olyan, mint egy Bringó-Hintó. “Négykerekű, kormányos biciklivel azért mégiscsak más egy városnézés, ott áll meg, és akkor, ahol csak akarom!”

Sok nevezetes épület és múzeum található: Gyulai Múzeumok oldalon megtalálhatók.

Várfürdő - termálfürdő - gyógyfürdő:

hullam0

Az Európa hírű, színvonalas gyógyfürdő télen - nyáron, kicsiknek és nagyoknak, fiataloknak és korosabbaknak egyaránt felhőtlen kikapcsolódást biztosít! Jódtartalmú melegvize rehabilitációs, a kopásos ízületi és gerincbetegségek, idült nőgyógyászati gyulladások, érszűkületben szenvedő betegek kezelésére alkalmas. (Bővebben itt olvashatunk róla!)

Az évek alatt a gyógyászat mellett a Wellness is fejlődött, mely kiegészíti a családoknak - az egyébként is gazdag programot - ajánló kínálatot! A családban a legkisebbtől a legidősebbig mindenki rövid idő alatt megtalálja a “kedvenc” medencéjét, ahol valóban megtalálja a felhőtlen kikapcsolódás örömét. (A medencékről bővebben itt: idősebbek, anyuknak és apuknak, gyerekeknek!)

Az aktualitális árak a Várfürdő honlapján találhatók.

Gyulai Vár

gyula-var1

A Gyulai Vár Közép Európa egyetlen épen maradt téglavára. A város nagy gonddal vigyázz történelmi örökségére, így az elmúlt években jelentős forrásokat költött a felújításra. Meg is van az eredménye, igen sok látogató keresi fel kíváncsiságtól hajtva. Nem is okoz csalódást a látott és tapasztalt élmény! Mint régen, ma is Gyula város fontosabb rendezvényei ide csoportosulnak. Régen a biztonságot, a védelmet jelentette (hiszen végvár volt), ma a látványt és egy sajátos atmoszférát ad a tágas térben rendezett eseményekhez. A nagy rendezvényeken kívül családi események színhelye is lehet akár esküvőt is rendeznek benne, mint régen. Az esti séták egyik fontos állomása a várárok –ma csónakázótó- és a vár körüli séta. Látványos, és feledhetetlen élmény. (A várról bővebben itt!)

gyula-var
 Kérdésekhez klikk ide!

Sport:

Horgászat
Horgász-paradicsom
Vigyázat!! Itt tényleg vannak halak!

Gyula határában több tavon, ideális körülmények között, hódolhat szenvedélyének minden horgász. Horgászbolt, étterem a helyszínen. A füdőtől mindössze 6 km-re. Minden adott egy családi programhoz!

További információ: Nagy István, 20/350-91-51

Kirándulás

Kálvária-kápolna

Kálvária-kápona

Gyula határában, a kétegyházi úton a kígyósi útelágazást elhagyva jobbra kövesút vezet a kápolnához. A XVIII. század elején báró Harruckern Ferenc építtete mesterséges dombon. A kápolna patkó alaprajzú, egyszerű, barokk stílusú.

Pósteleki Kastély
Pósteleki Kastély

Gyula határában a  romos kastélyépület mindössze 30 évet pompázott eredeti szépségében. A II. világháború után a környékbeliek egyszerűen széthordták kincseit. 1906-1909 között épült neobarokk stílusban gróf Széchenyi Antal és gróf Wenckheim Krisztina részére. Tervezője Sidok Viktor. 10,2 hektáros park veszi körül az épületet, mely kedvelt kirándulóhely.

Gyulai apartmanok az Ön igényeihez igazítva

Apartman Gyula * Gyulai Apartmanok * Apartman Gyula

[Gyulai apartmanok] [Gyula-kikapcsolódás] [Gyulai-programok] [Bringó-Hintó]